BSO de Hooiberg en BSO De Poldersport (De Wegwijzer Hyacint) en TSO (tussenschoolse opvang)

BSO de Hooiberg en BSO De Poldersport zijn twee gezellige en mooie BSO groepen.

We starten na school altijd eerst aan tafel. Zo kan de dag doorgesproken worden op een ontspannen manier en kunnen de kinderen gelijk wat eten en drinken.

De BSO kids krijgen verschillende activiteiten aangeboden, bijvoorbeeld knutselen, bakken, muziek en buiten activiteiten.

We hebben een leuke zithoek, waar de kinderen kunnen relaxen en boeken en strips kunnen lezen. Gezelligheid en ontspanning staan bij onze BSO voorop.

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de jongste kinderen uit groep 1 en 2 opgevangen in het kleinere lokaal voor BSO De Hooiberg. De oudere kinderen  worden opgevangen in de grote BSO ruimte voor BSO De Poldersport

Naast onze BSO, bieden wij ook Tussenschoolse opvang (TSO) aan. Ben u hierin geïnteresseerd? Dan vindt u hier meer informatie over onze TSO:

Lunchen op school en heerlijk spelen

Royal Kids Home coördineert op 10 scholen in de regio de Tussen-Schoolse Opvang (TSO).

Op de Fontein, de Groen van Prinsterer, de Ontmoeting en de Sjalomschool in Capelle aan den IJssel; op twee scholen van Het Kompas (Patrijzenstraat en Tuinstraat) en de Wegwijzer in Krimpen aan den IJssel; en op de Elimschool en de twee Gideonscholen in Nieuwerkerk aan den IJssel (Donge/Esse en Kroonkruid).

Drie mogelijkheden
We bieden drie mogelijkheden aan voor de Tussen-Schoolse Opvang van uw kind(eren):
1. Vast abonnement: Vaste dagen in de week, als uw kind elke week op vaste dagen overblijft.
2. Flexibel abonnement (strippenkaart): Flexibel aantal dagen in de week of af en toe overblijven, als uw kind onregelmatig overblijft.
3. Combinatie: Het vaste abonnement kan ook aangevuld worden met een flexibel abonnement, als u bijvoorbeeld een vast abonnement heeft voor twee dagen maar uw kind soms ook een derde of vierde keer wil overblijven.

Prijzen
Voor de TSO rekenen we € 2,25 per dag (bij een vast abonnement). Daarnaast kunt u een strippenkaart aanschaffen voor flexibele opvang. Voor € 1,00 extra bieden we een lunch aan (alleen mogelijk bij een vast abonnement).

Vaste TSO exclusief lunch
Prijs per maand voor vaste TSO exclusief lunch (uitgaande van betaling in 12 termijnen/maanden):
1 keer per week € 7,50 per maand
2 keer per week € 15,00 per maand
3 keer per week € 22,50 per maand
4 keer per week € 30,00 per maand

Vaste TSO inclusief lunch
Prijs per maand voor vaste TSO inclusief lunch (uitgaande van betaling in 12 termijnen/maanden):
1 keer per week € 10,83 per maand
2 keer per week € 21,67 per maand
3 keer per week € 32,50 per maand
4 keer per week € 43,33 per maand

Flexibele TSO – Prijzen strippenkaarten:

10 strippen: € 29,00
20 strippen: € 54,00
30 strippen: € 75,00

Aanmeldformulier voor de TSO, kik hier: aanmeldingsformulier TSO Krimpen

Onze voordelen

BSO de Hooiberg is een mooie, ruime en lichte groep. Er staan in deze groep tafels waaraan de kinderen spelen, en knutselen. Ook eten en drinken de kinderen met elkaar aan deze tafels.

We hebben in het lokaal verschillende speelhoeken waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Zo is er bijvoorbeeld een autohoek en een huishoek. Voor de oudere kinderen is er en hoek met lees- en stripboeken.

Regelmatig doen we leuke activiteiten. Eén daarvan is bakken. De keuken bevindt zich in de groepsruimte, zodat de bak activiteiten gedaan kunnen worden in de groep. Nadat we de koekjes hebben gemaakt, eten we ze lekker op!
BSO de Hooiberg bevindt zich in een locatie waar naast de BSO, het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal de Madelief, ook basisschool de Wegwijzer gehuisvest is.

Er is een nauwe samenwerking tussen de BSO en de basisschool. Voor kinderen die op 4 jarige leeftijd overgaan van het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal de Madelief naar de BSO, is de overgang kleiner naar de basisschool én naar de BSO.

Waar mogelijk werken we school breed zodat we elkaar kunnen vinden en ontmoeten in bijvoorbeeld school ontbijt en/of sportdagen, koningsfeest enz.

Bij onze BSO kunnen kinderen heerlijk spelen. We hebben veel leuk en uitdagend speelmateriaal én we doen regelmatig spelletjes met elkaar. Ook genieten de kinderen erg van onze zithoek, waar ze heerlijk kunnen relaxen en een stripboekje kunnen lezen.
Kinderen mogen mee beslissen over de activiteiten die we doen. Wij vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de interesses van de kinderen. Hier passen we onze activiteiten op aan.
Als uw kind naar BSO de Hooiberg gaat, kunt u gebruik maken van onze maaltijdservice. Dit houdt in dat kinderen een gezonde en verantwoorde maaltijd aangeboden krijgen. Kosten voor u, voor deze maaltijden, zijn 1 euro per warme maaltijd. De leverancier van onze maaltijden is het bedrijf Royal Foods, zij zijn specialist in het aanbieden van maaltijden voor kinderen. Zij leveren bewuste en gezonde maaltijden. Royal Foods is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent gezonde voeding met betrekking tot kinderen en zij passen hun aanbod hierop aan.

De locatie

[dc_social_wall id=”8017″]