BSO de Orka’s (Het Kompas Tuinstraat) en TSO (tussenschoolse opvang)

BSO de Orka’s is een gezellige, creatieve BSO. We werken een paar weken met een bepaald thema, tijdens deze weken knutselen we over het thema en zal er in het lokaal ook te zien zijn met welk thema we werken. Regelmatig doen we creatieve activiteiten met de kids.

Uiteraard doen we ook spelletjes met elkaar en spelen we buiten op het schoolplein. Gezelligheid, creativiteit en ontspanning staan bij onze BSO voorop.

Naast onze BSO, bieden wij ook Tussenschoolse opvang (TSO) aan. Ben u hierin geïnteresseerd? Dan vindt u hier meer informatie over onze TSO:

Lunchen op school en heerlijk spelen

Royal Kids Home coördineert op 10 scholen in de regio de Tussen-Schoolse Opvang (TSO).

Op de Fontein, de Groen van Prinsterer, de Ontmoeting en de Sjalomschool in Capelle aan den IJssel; op twee scholen van Het Kompas (Patrijzenstraat en Tuinstraat) en de Wegwijzer in Krimpen aan den IJssel; en op de Elimschool en de twee Gideonscholen in Nieuwerkerk aan den IJssel (Donge/Esse en Kroonkruid).

Drie mogelijkheden
We bieden drie mogelijkheden aan voor de Tussen-Schoolse Opvang van uw kind(eren):
1. Vast abonnement: Vaste dagen in de week, als uw kind elke week op vaste dagen overblijft.
2. Flexibel abonnement (strippenkaart): Flexibel aantal dagen in de week of af en toe overblijven, als uw kind onregelmatig overblijft.
3. Combinatie: Het vaste abonnement kan ook aangevuld worden met een flexibel abonnement, als u bijvoorbeeld een vast abonnement heeft voor twee dagen maar uw kind soms ook een derde of vierde keer wil overblijven.

Prijzen
Voor de TSO rekenen we € 2,25 per dag (bij een vast abonnement). Daarnaast kunt u een strippenkaart aanschaffen voor flexibele opvang. Voor € 1,00 extra bieden we een lunch aan (alleen mogelijk bij een vast abonnement).

Vaste TSO exclusief lunch
Prijs per maand voor vaste TSO exclusief lunch (uitgaande van betaling in 12 termijnen/maanden):
1 keer per week € 7,50 per maand
2 keer per week € 15,00 per maand
3 keer per week € 22,50 per maand
4 keer per week € 30,00 per maand

Vaste TSO inclusief lunch
Prijs per maand voor vaste TSO inclusief lunch (uitgaande van betaling in 12 termijnen/maanden):
1 keer per week € 10,83 per maand
2 keer per week € 21,67 per maand
3 keer per week € 32,50 per maand
4 keer per week € 43,33 per maand

Flexibele TSO – Prijzen strippenkaarten:

10 strippen: € 29,00
20 strippen: € 54,00
30 strippen: € 75,00

Aanmeldformulier voor de TSO, kik hier: aanmeldingsformulier TSO Krimpen

Onze voordelen

BSO de Orka’s bevindt zich in basisschool het Kompas, locatie de Tuinstaat. Deze school is een kleine en gezellig buurtschool. Iedereen kent iedereen! De kinderen van BSO de Orka’s kunnen op bezoek gaan bij eventuele jongere broertjes en zusjes, die naar kinderdagverblijfgroep de Zeehondjes of peuterspeelzaal de Madelief gaan. Dit vinden ze erg gezellig!
BSO de Orka’s is een mooie, ruime en lichte groep. Er staan in deze groep tafels waaraan de kinderen spelen, en knutselen. Ook eten en drinken de kinderen met elkaar aan deze tafels.

We hebben in het lokaal verschillende speelhoeken waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Zo is er bijvoorbeeld een autohoek en een huishoek. Voor de oudere kinderen is er en hoek met lees- en stripboeken.

Kinderen hebben warmte, liefde en acceptatie nodig. Ze mogen er zijn, zijn bijzonder en uniek. Hier staan wij voor als Royal Kids Home. Daarom zijn onze leidsters liefdevol, hebben zij aandacht voor de kinderen en geven hen daarbij duidelijkheid en structuur. Zij hebben oog voor het kind en hebben een passie voor het werken met kinderen.
Ook in de vakanties zijn we geopend en  dan organiseren we regelmatig leuke uitjes. Bijvoorbeeld naar een speeltuin, binnenspeeltuin of we gaan met elkaar midgetgolven. Ook gaan we vaak bij andere locaties van Royal Kids Home op bezoek. Bij BSO de Hooiberg (IKC de Wegwijzer) op visite bij de konijnen en kippen, of naar de ‘s –Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar een mooie snoezel/ speelark is met een beamer om leuke films te kijken.
Het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de bso zijn inpandig in de school gehuisvest.  Broertjes en zusjes kunnen elkaar zien of als het mogelijk is aansluiten in de groep. Het kan dus zijn dat een kindje uit het kinderdagverblijf een middagje mag meedraaien op de BSO. Ze kennen de juffen en vinden het vaak erg leuk om aan de activiteiten in de BSO mee te doen. De kinderen die broertjes of zusjes hebben op het kinderdagverblijf mogen natuurlijk even een kijkje nemen of even mee spelen met hun broertje of zusje.
Als uw kind naar BSO de Orka’s gaat, kunt u gebruik maken van onze maaltijdservice. Dit houdt in dat kinderen een gezonde en verantwoorde maaltijd aangeboden krijgen. Kosten voor u, voor deze maaltijden, zijn 1 euro per warme maaltijd.

De leverancier van onze maaltijden is het bedrijf Royal Foods, zij zijn specialist in het aanbieden van maaltijden voor kinderen. Zij leveren bewuste en gezonde maaltijden. Royal Foods is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent gezonde voeding met betrekking tot kinderen en zij passen hun aanbod hierop aan.

De locatie

Rondleiding aanvragen

Kom eens bij ons langs om kennis te maken!

Binnen 2 minuten vraagt u een rondleiding aan.
Rondleiding aanvragen

[dc_social_wall id=”8017″]