Het Team Wegwijzer

Melissa van der Linden
Melissa van der LindenPedagogisch medewerkster
Hallo! Ik ben Melissa van der Linden, woonachtig in Lopik. Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker behaald en ben sinds april 2016 werkzaam bij Royal Kids Home.
Ik sta voornamelijk op het kinderdagverblijf, peutergroep De Weide.Ik geniet van groot en klein, elke dag werk ik met veel plezier bij Royal Kids Home!

Wat ik leuk vind is om kinderen te stimuleren door het aanbieden van leuke en leerzame activiteiten, maar ook dat ze zichzelf kunnen zijn en een plezierige dag mogen hebben bij ons. Samen werken aan ons motto: ‘Every Kid is a Royal kid!’

Graag tot ziens!

Marijke Schouten
Marijke SchoutenPedagogisch medewerkster
Ik ben Marijke Schouten, getrouwd en woon in Krimpen aan den IJssel. Na 3 jaar voor de klas gestaan te hebben, kwam ik erachter dat het werken met het jongere kind mij toch meer aansprak.
Na een aantal jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben, werk ik sinds januari 2016 bij de Madelief/Royal Kids Home op de peuterspeelzaal. De ideale werkomgeving voor mij; het jongere kind voorbereiden op school, hun ontwikkeling volgen en stimuleren en hen veel nieuwe ervaringen op laten doen. Mooier werk bestaat er in mijn ogen niet.
Jeanine Steijgerwalt-de Witte
Jeanine Steijgerwalt-de WittePedagogisch medewerkster
Mijn naam is Jeanine Steijgerwalt-de Witte, een zorgzame en passievolle leidster.
Ik wil er graag voor de baby’s en peuters zijn en ze begeleiden (op een speelse manier) bij hun ontwikkeling in hun eerste jaren.

Voordat ik in januari bij Royal Kids Home begon, ben ik verschillende jaren als leerkracht werkzaam geweest in het basisonderwijs. Ik heb diverse scholen en veel verschillende (leeftijds-) groepen gezien en meegemaakt. Toch trok de zorg naar het jongste kind mij erg aan. Daarom heb ik besloten de overstap te maken naar het kinderdagverblijf. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Dit is mijn plek waar ik mijn mooie taak mag vervullen!

Susanne Groenendijk
Susanne GroenendijkPedagogisch medewerkster
Hallo, mijn naam is Susanne Groenendijk en ik ben sinds september 2014 werkzaam bij Royal Kids Home.
Ik heb de eerste twee jaar in Nieuwerkerk gewerkt op locatie de ´s Gravenweg en werk sinds januari 2017 de dinsdag, woensdag en donderdag op peutergroep De Weide in Krimpen aan den IJssel.

Ik werk elke dag weer met ontzettend veel plezier bij Royal Kids Home!
Ik geniet enorm van het contact met de kinderen en natuurlijk ook met hun ouders. Het is mooi en dankbaar werk om de kinderen te zien opgroeien, letterlijk groot te zien worden en daaraan een kleine bijdrage te leveren. Wie weet, ontmoeten we elkaar snel!

Hilde Imminga
Hilde ImmingaPedagogisch medewerkster
Hallo, mijn naam is Hilde Imminga. Ik werk sinds 1997 met veel plezier in de kinderopvang.
Ik ben getrouwd en de trotse moeder van twee kinderen. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan. Vanaf september 2015 ben ik werkzaam bij Royal Kids Home, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. De meeste voldoening haal ik uit de dag, wanneer de kinderen met een grote glimlach binnen komen en weer naar huis gaan. Vanaf januari 2016 zal ik starten als teamleidster van IKC De Wegwijzer. Loop gerust eens binnen, graag tot ziens!
Liane de Koning
Liane de KoningPedagogisch medewerkster
Ik ben Liane de Koning. Ik werk sinds augustus 2016 bij Royal Kids Home als invalkracht op verschillende locaties.
Sinds januari 2017 werk ik 2 dagen op de babygroep op locatie De Wegwijzer. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Het werken op een kinderdagverblijf is wat bij mij past, het contact met de kinderen en ouders vind ik erg leuk.

Hierbij vind ik het vooral erg leuk om de ontwikkeling van baby tot peuter te zien en hier een kleine bijdrage aan te kunnen leveren. Ook het verzorgende aspect geeft mij veel voldoening en natuurlijk het knuffelen met de kinderen.
Ik hoop u snel te ontmoeten.

Roosmarijn Weerstand
Roosmarijn WeerstandPedagogisch medewerkster
Hallo, mijn naam is Roosmarijn. In 2016 heb ik mijn diploma onderwijsassistente behaald en ben hierna aan de slag gegaan bij Royal Kids Home,
Ik werk met veel plezier bij IKC de Wegwijzer, zowel op de BSO als op het kinderdagverblijf.

Ik woon in Krimpen aan den IJssel met mijn ouders en mijn zusje van 18. Verder lees ik veel, korfbal ik al jaren bij KOAG in Krimpen, ben ik graag creatief bezig en ga ik veel weg met familie en vrienden.

Nelleke Boersema
Nelleke BoersemaPedagogisch medewerkster
Ik ben Nelleke Boersema, getrouwd met Renze en moeder van 3 tieners. Ik werk bij peutergroep de Weide.
Na 5 jaar met veel passie en plezier voor de klas te hebben gestaan, ben ik sinds eind augustus begonnen bij Royal Kids Home op het kinderdagverblijf in de peutergroep “De Weide”.

Elk mens, groot en klein, is uniek. Ik vind het een uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan het ontdekken wie ze zijn en waar hun talenten liggen.

Joëlle Vonk
Joëlle VonkPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Joëlle Vonk. Ik ben 20 jaar oud en woon in Bergambacht. Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Royal Kids Home.

Met veel plezier werk ik op de BSO en af en toe ben ik ook op het KDV te vinden.
Graag tot ziens!
Caroline Staal
Caroline StaalPedagogisch medewerkster
Hallo, ik ben Caroline Staal. Ik werk sinds juni 2016 bij Royal Kids Home en heb het erg naar mijn zin.
Na mijn opleiding SPW ben ik al heel wat jaren werkzaam in de kinderopvang.

Ik vind het geweldig om te zien hoe ieder kind zichzelf op zijn of haar manier en in zijn of haar eigen tempo steeds verder ontwikkeld. Elk kind is uniek!

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn 2 lieve hondjes, waar ik graag mee wandel.

Diane Heuvelman
Diane HeuvelmanPedagogisch medewerkster
Even voorstellen, ik ben Diane Heuvelman. Ik werk ruim 3 jaar in de kinderopvang.

Ik ben 41 jaar en getrouwd met Chris. We hebben drie kinderen, twee dochters van 18 en bijna 17 en een zoon van 14.

Sinds oktober 2015 ben ik werkzaam bij Royal Kids, eerst als invalkracht en sinds januari 2016 op de locatie de Wegwijzer waar ik met heel veel plezier een peutergroep draai samen met Marijke. Daarnaast werk ik al 25 jaar in het kappersvak. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen, wandelen met onze hond Jip en ga ik gezellig uit eten.

Met veel plezier werk ik op de BSO en af en toe ben ik ook op het KDV te vinden.
Graag tot ziens!

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven