Babygroep De Boerderij

Babygroep de Boerderij is een groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Liefdevolle verzorging staat bij deze groep op nummer één. Het kind ontwikkelt in deze leeftijdsfase het basisvertrouwen. Er is veel oog voor de behoefte van de baby/ peuter aan geborgenheid, rust en regelmaat.

We werken met vaste medewerkers, wat fijn is voor de baby/ peuter en de ouder(s)/ verzorger(s). We hebben mooi en kwalitatief hoog speelmateriaal. Ook ondernemen we verschillende activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, voorlezen, liedjes zingen en buiten spelen.

Onze voordelen

Babygroep de Boerderij is een mooie, ruime, lichte groep. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen. We hebben verschillende speelhoeken, zoals een huishoek met een keukentje en een autohoek met een mooie auto garage.

Voor de kleinste kinderen zijn er wipstoeltjes en hebben we mooie boxen. De keuken en verschoonruimte bevinden zich in de groepsruimte, zodat tijdens de verzorging ook andere kinderen in het zicht blijven.

Kinderen hebben warmte, liefde en acceptatie nodig. Ze mogen er zijn, zijn bijzonder en uniek. Hier staan wij voor als Royal Kids Home. Daarom zijn onze leidsters liefdevol, hebben zij aandacht voor de kinderen en geven hen daarbij duidelijkheid en structuur. Zij hebben oog voor het kind en hebben een passie voor het werken met kinderen.
Babygroep de Boerderij is een horizontale groep. Dit houdt in dat deze groep voor kinderen is van 0 tot 2 jaar. Het dagprogramma, de activiteiten, het speelmateriaal, alles op babygroep de Boerderij is afgestemd op deze leeftijdsfase. Babygroep de Boerderij is daarom een fijne plek voor jonge kinderen.

Als uw kind 2 jaar is, stroomt het door naar Peutergroep de Weide. Ook dit is een horizontale groep, alleen dan voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Op de Peuterspeelzaal en het Kinderdagverblijf werken we met het VVE programma Uk en Puk, dit is een doorgaande leerlijn met de basisschool. Uk en Puk is een taalprogramma waarin alle 4 de ontwikkelingsgebieden aan bod komen. We werken bewust aan de taalontwikkeling, het ontluikend rekenen, de sociale vaardigheden en de motorische en zintuiglijke ontwikkeling.
Er is een nauwe samenwerking met de basisschool en er zijn korte lijntjes. Waar mogelijk werken we school breed zodat we elkaar kunnen vinden en ontmoeten in bijvoorbeeld school ontbijt en/of sportdagen, koningsfeest enz. Ook kunnen oudere broers en zussen, die al op school zitten,  altijd even komen kijken bij hun jongere broertje of zusje.
Als uw kind naar babygroep de Boerderij gaat, kunt u gebruik maken van onze maaltijdservice. Dit houdt in dat kinderen vanaf 1 jaar een gezonde en verantwoorde maaltijd aangeboden krijgen. Kosten voor u, voor deze maaltijden, zijn 1 euro per warme maaltijd.

De leverancier van onze maaltijden is het bedrijf Royal Foods, zij zijn specialist in het aanbieden van maaltijden voor kinderen. Zij leveren bewuste en gezonde maaltijden. Royal Foods is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent gezonde voeding met betrekking tot kinderen en zij passen hun aanbod hierop aan.

De locatie

[dc_social_wall id=”8017″]