Babygroep De Zeesterren (Het Kompas Patrijzenstraat)

De Zeesterretjes is een babygroep met kinderen van 0-2 jaar. Er staan drie vaste leidsters op de groep. We werken met thema`s. Het VVE programma Uk en Puk sluit hierop aan. Door middel van activiteiten, knutselen en voorlezen komt het thema tot uiting. Uiteraard worden de activiteiten en verwerkingen aangepast aan de leeftijd van het kind.

Onze voordelen

Babygroep de Zeesterretjes heeft een mooie, ruime en lichte groepsruimte. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen. We hebben verschillende speelhoeken met divers speelgoed, toegepast op de leeftijd van 0-2 jaar. We hebben wipstoeltjes en boxen. De keuken en verschoonruimte bevinden zich in de groepsruimte zodat tijdens de verzorging ook andere kinderen in het zicht blijven.
Kinderen hebben warmte, liefde en acceptatie nodig. Ze mogen er zijn, zijn bijzonder en uniek. Hier staan wij voor als Royal Kids Home. Daarom zijn onze leidsters liefdevol, hebben zij aandacht voor de kinderen en geven hen daarbij duidelijkheid en structuur. Zij hebben oog voor het kind en hebben een passie voor het werken met kinderen.
De kinderen van babygroep de Zeesterretjes slapen in de bedjes in het aangrenzende lokaal naast de babygroep. De jongste kinderen hebben nog hun eigen ritme, in overleg met ouders houden we ons aan het ritme van thuis.
Op de babygroep werken we met het VVE programma Uk en Puk. Dit is een doorgaande leerlijn met de peutergroep en uiteindelijk basisschool Het Kompas.

Uk en Puk is een ontwikkelingsprogramma waarin alle vier de ontwikkelingsgebieden aan bod komen.

Babygroep de Zeesterretjes is een horizontale groep. Dit houdt in dat deze groep voor kinderen van 0-2 jaar is. Het dagprogramma, de activiteiten, het speelmateriaal, alles op de babygroep de Zeesterretjes is afgestemd op deze leeftijdsfase.

 

Als uw kind rond de twee jaar is stroom het door naar Peutergroep de Dolfijntjes. Ook dit is een horizontale groep, alleen dan voor kinderen van 2-4 jaar.

De locatie

[dc_social_wall id=”8017″]