Vervoersregeling

Wij bieden u als enige in Nederland de service om kinderen rechtstreeks van hun woonadres op te halen en weer thuis te brengen. Ouders die van deze service gebruik maken vertellen ons dat het plezierig is om thuis in de ochtend geen stress te hebben in het zelf wegbrengen van hun kids naar de opvang. Maar ook scheelt dit tijd in het gaan naar het werk. Een ouder vertelde voorheen iedere dag in de file te staan, totdat men gebruik ging maken van deze service.

Ophalen kan tussen 07.00 en 08.30 uur en thuis brengen tussen 17.30 en 19.00 uur. Uiteraard rijden we korte routes tussen de locatie en het thuisadres zodat de transfertijd zo kort mogelijk is. Onze eigen medewerkers halen uw kind op met de auto’s van Royal Kids Home. De beschikbaarheid van deze service is in overleg.

Onze medewerkers die de kinderen vervoeren, krijgen instructies over het veilig vervoer van kinderen. Deze instructies bevatten de volgende info:

  • Het ophaalschema bevat namen en adressen van op te halen kinderen en de te rijden routes.
  • In de auto is aanwezig een navigatiesysteem, een mobieltje met aansluiting, een gecertificeerde EHBO-doos.
  • Veilig in de stoelen plaatsen van de kinderen en gebruik van veiligheidsgordels en autozitjes.
  • Procedure Veilig instappen.

Vanaf het moment dat uw kind bij ons in de auto stapt is er wettelijk sprake van opvang en geldt ook de eventuele belastingvergoedingsregeling. Wilt u meer informatie of uw kind aanmelden neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoon.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8017″]