Het Team Patrijzenstraat

Mariëlla Boerman-Oudshoorn
Mariëlla Boerman-OudshoornPedagogisch medewerkster
Ik ben Mariëlla Boerman-Oudshoorn, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Vanaf 2006 werk ik bij De Madelief, ik ben daar begonnen als juf en nu werk ik als juf en leidinggevende.
Deze combinatie vind ik erg leuk, gewoon lekker spelen, lachen en kliederen met de kinderen, maar ook achter de schermen alles draaiende houden.
In 2014 kwam Royal Kids Home naar Krimpen aan den IJssel en werd de samenwerking tussen RKH en De Madelief geboren. Vandaar dat ik vanuit de Madelief nu ook teamleidster mag zijn van Royal Kids Home. Ik zie dit echt als een geschenk, ik ben zo dankbaar dat ik dit werk mag doen.
Bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft, bedankt dat wij uw kostbaarste bezit mogen opvangen.
Heel graag tot ziens!
Cora Olieman
Cora OliemanPedagogisch medewerkster
Ik ben Cora Olieman. Ik ben moeder van 2 hele lieve kinderen, een zoon Mark en een dochter Celine. Ik ben getrouwd met Wilfred en we wonen in Nieuwerkerk a/d IJssel.
Ik ben sinds 1992 werkzaam in de kinderopvang en dat heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Ik vind het dan ook erg leuk om bij Royal Kids Home weer met kinderen te mogen werken. Ik vind het belangrijk om kinderen in hun waarde te laten. Elk kind is mijn ogen uniek en heeft een eigen benadering nodig. De liefde die je geeft, krijg je onvoorwaardelijk weer terug. Mijn dag is helemaal geslaagd als uw kind het naar haar/zijn zin heeft en u er als ouder een goed gevoel bij heeft, want ik ben me ervan bewust dat u als ouder uw kostbaarste bezit aan ons toevertrouwd.
Debora Meijering
Debora MeijeringPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Debora Meijering-van Westen en ik ben HBO pedagoog en kunstenaar. Ik ben moeder van een zoon en een dochter. Ik werk op de BSO Het Kunstkabinet omdat ik erg…
…veel plezier heb in het werken met kinderen en hen graag wil inspireren en motiveren om creatief bezig te zijn. Ik zie uw kind als een Koningskind en ik geniet iedere dag van het mooie in elk kind. Op de BSO gaan we liefdevol met elkaar om en er is veel ruimte voor vrij spel na een drukke schooldag.
Pauline-Volk
Pauline-VolkPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Pauline Volk en ik woon in Krimpen aan de Lek. Sinds eind augustus 2015 ben ik werkzaam bij IKC Het Kompas. Een leuke combinatie van drie ochtenden werken…

…bij peuterspeelzaal De Madelief, en aansluitend drie keer per week de tussenschoolse opvang verzorgen. Ik geniet enorm van het werken met de kinderen, en van het contact met hun ouders. Dat elk kind, op zijn of haar manier en tempo, zich steeds verder ontwikkeld vind ik erg bijzonder om te zien.
Willie-Ceelen
Willie-CeelenPedagogisch medewerkster
Ik ben Willie Ceelen, gehuwd en wij hebben samen twee dochters.
Al ruim twintig jaar werk ik bij peuterspeelzaal De Madelief als leidster op de reguliere groepen en ook als…

… VVE leidster voor de kinderen met een taalachterstand. Verder begeleid ik stagiaires die bij ons stage komen lopen.
Werken met peuters is heel leuk en geeft me veel energie. Het is altijd weer mooi om te zien hoe peuters in die korte tijd dat ze bij ons zijn zo ontwikkelen
Wilma Bernard de Groot
Wilma Bernard de GrootPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Wilma Bénard – de Groot en woon in Krimpen aan den IJssel. In 2013 heb ik mijn opleiding gespecialiseerd padagogisch werker afgerond.

Na het afronden van mijn opleiding mocht ik beginnen met invalwerk op peuterspeelzaal De Madelief, in februari 2014 is er een extra groep bijgekomen. Sinds die tijd ben ik met veel plezier en liefde werkzaam op zowel locatie Patrijzenstraat (maandag en donderdag) als locatie Tuinstraat (dinsdag en vrijdag).

De peuters nemen een grote plaats in mijn hart in. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen persoonlijkheid en kwaliteiten, ik vind het ontzettend mooi om aan te sluiten bij het kind en hun ontwikkeling te volgen. Maar de peuters hoeven het niet alleen te doen, want als leidster mogen we de kinderen hierbij helpen en ieder kind de aandacht geven die het nodig heeft.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven