Het Team Tuinstraat

Esther Cornet
Esther CornetTeam leidster
Ik ben Esther Cornet, met naar de mens gesproken meer verleden dan toekomst. Gezegend met een creatieve geest, gezond verstand en een grote dosis liefde voor mijn medemens die ik graag uitdeel.
Ik werk als pedagogisch medewerkster op de groepen en ben daarnaast teamleidster van de Tuinstraat.
Mijn droom is om samen met uw kind te bouwen aan een geweldig kindcentrum, zodat u aan het einde van de dag de grootste moeite heeft om uw kind weer mee naar huis te krijgen.
Linda Jansen
Linda JansenPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Linda Jansen, woonachtig in Krimpen aan den IJssel.
Sinds 1995 ben ik in dienst getreden bij (toen nog) Stichting Chr. Peuterspeelzaal “De Madelief”.
Nu werk ik met veel plezier 2 ochtenden per week onder de vlag van Royal Kids op peutergroep “De Madelief”
Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich op hun eigen niveau en tempo kunnen ontwikkelen in en veilig, kindgericht klimaat waar het spelend leren centraal staat. Het is mooi om te zien hoe een kind zich ontwikkelt van peuter tot kleuter; het voorbereiden van kinderen op de basisschool is prachtig om te doen en te zien!
Wat ook een belangrijke plaats inneemt in mijn werk is het vertellen en aanleren van Bijbelverhalen en versjes. Kinderen vinden het fijn om te zingen, en het aanleren van versjes gaat heel snel!
Tot slot hecht ik veel waarde aan een goed, open contact tussen leidster, kind en ouder(s) Van alle partijen kunnen we wederzijds leren!
Vivian Versluis Rijks
Vivian Versluis RijksPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Vivian Versluis-Rijks en ik woon met mijn man in Rotterdam. Wij hebben 3 volwassen kinderen, die inmiddels allemaal op zichzelf wonen. Sinds 24 augustus 2015 werk ik bij…

…veel plezier heb in het werken met kinderen en hen graag wil inspireren en motiveren om creatief bezig te zijn. Ik zie uw kind als een Koningskind en ik geniet iedere dag van het mooie in elk kind. Op de BSO gaan we liefdevol met elkaar om en er is veel ruimte voor vrij spel na een drukke schooldag.
Marianne Visser
Marianne VisserPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Marianne Visser. Ik heb de opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang’ niveau 4 gedaan. Sinds 1 augustus 2015 werk ik met veel plezier bij Royal Kids Home!

Ik vind het erg leuk om activiteiten met kinderen te doen zoals knutselwerkjes, spelen met de kinderen en uitstapjes maken.
De ontwikkeling van kinderen stimuleren vind ik erg boeiend. Kinderen komen telkens een stapje verder in de ontwikkeling en dat vind ik bijzonder om te zien. Ik geniet ook van de uitspraken en fantasieën van de kinderen.
Christelijke waarden en normen vind ik belangrijk om bij te brengen aan kinderen van verschillende leeftijden. Elk kind is uniek en mag er zijn!
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met kinderen uit de buurt en ben ik thuis ook regelmatig creatief bezig.
Ik hoop u/jou te ontmoeten bij Royal Kids Home!
Rianne Maljaars
Rianne MaljaarsPedagogisch medewerkster
Ik ben Rianne Maljaars, ik woon in Ridderkerk en werk met veel plezier bij Royal Kids Home in Krimpen a/d IJssel. Ik ben voornamelijk te vinden op het KDV aan de Tuinstraat, maar ook op de Patrijzenstraat werk ik regelmatig.
Mijn eindstage van de opleiding SAW niveau 4 – Kinderopvang heb ik gedaan bij peuterspeelzaal De Madelief. Doordat De Madelief samen is gaan werken met Royal Kids Home, ben ik hier terecht gekomen.

De meerwaarde van RKH voor mij is het feit dat ik mijn christen-zijn uit mag dragen.
Ieder kind is bijzonder gemaakt en elk kind heeft liefde, aandacht en respect nodig.
Dit wil ik de kinderen graag (mee)geven.
Ik houd ervan om de kinderen te volgen in hun ontwikkeling en ze daarin te begeleiden en te zien groeien. Ook voor leuke (knutsel)activiteiten ben ik altijd te vinden!
Tot ziens en een hartelijke groet,
Rianne

Wilma Bernard de Groot
Wilma Bernard de GrootPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Wilma Bénard – de Groot en woon in Krimpen aan den IJssel. In 2013 heb ik mijn opleiding gespecialiseerd padagogisch werker afgerond.

Na het afronden van mijn opleiding mocht ik beginnen met invalwerk op peuterspeelzaal De Madelief, in februari 2014 is er een extra groep bijgekomen. Sinds die tijd ben ik met veel plezier en liefde werkzaam op zowel locatie Patrijzenstraat (maandag en donderdag) als locatie Tuinstraat (dinsdag en vrijdag).

De peuters nemen een grote plaats in mijn hart in. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen persoonlijkheid en kwaliteiten, ik vind het ontzettend mooi om aan te sluiten bij het kind en hun ontwikkeling te volgen. Maar de peuters hoeven het niet alleen te doen, want als leidster mogen we de kinderen hierbij helpen en ieder kind de aandacht geven die het nodig heeft.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven